Hallo levenskunstenaar!

Voel jij ook de transformatie die in de lucht hangt?
Het kan vele kanten op, maar wij willen er een positieve draai aan geven!

We bouwen daarbij voort op de levenservaring van Fabienne en Garsett, de initiatiefnemers van het Healing Earth platform.
Fabienne is een pionier op het gebied van energetisch werk, en is al vele jaren yogalerares, danspedagoge, singer-soundhealster, energetisch kunstschilder,...
Garsett heeft als eco-ondernemer en leerkracht vooral een trackrecord op het gebied van duurzame ontwikkeling. In 2018 begon hij als projectleider aan TEALcenter, het eerste verplaatsbare, modulaire, schaalbare en circulaire  eco-community center. Dat kreeg de steun van zowel Vlaanderen Circulair, Kamp C (Innovatiecentrum van de Provincie), Duurzame Stad Antwerpen én B Planet, de Belgische koepel van milieuorganisaties. 
TEAL staat voor Transformerende Eco-Artistieke Levensstijl, en is ook een knipoog naar de managementfilosofie van Frederic Laloux, auteur van Reinventing Organisations.

TEALcenter: een uniek, circulair community-center dat op een halve dag kan gebouwd worden in een standaardversie van 166 m2 - zonder bouwvergunning...

Integrale gezondheid en levenskunst

Laten we meteen de koe bij de horens nemen: wij creëren graag hefbomen die bijdragen tot een betere wereld.
Dat kan alleen als er voldoende mensen samenwerken, en om die reden hebben  we in 2014 de vzw Made with Love Projects opgericht.
Die organiseert ook het jaarlijkse festival rond integrale gezondheid en levenskunst: Body & Soul. 
Maar reeds in 2016 werd ons voorspeld dat de festivals abrupt zouden stopgezet worden, en dat mensen zich zouden willen verdiepen in kleinere groepen. 
In dezelfde voorspelling werd gezegd dat wij allianties naar specifieke bergen zouden leiden, omdat deze bergen 'aanhechtingspunten' zijn van 'oude archieven': shamballa's of lichtsteden. 
We konden er toen geen touw aan vastknopen, maar 4 jaar later heeft Covid 19 inderdaad een nefaste invloed gehad op de festivals, en via een vriend kregen we plots de gelegenheid om iets op te bouwen in Rennes-les-Bains, in het zuiden van Frankrijk, nabij de iconische Bugarach, een speciale berg in de buurt van helende warmwaterbronnen vooraan in de Pyreneeën.